Umíš vystihnout realitu. Realitu /některých/ lidí.... je to pravda...vidím to kolem sebe, ale lze žít i jinak... A věřím, že právě Ty jinak žiješ.... protože jinak bys to nenapsal...
07.06.2008 21:22:00 | monterka
Závislost...na čemkoli... Je mi blízká. Tedy- ta básnička. Její forma. Atakdál. Pěkná.
13.05.2008 21:37:00 | Veru