Co je to kluk??
Anotace: Nekvalitní vykecávačka, ale plní účel.. :-) možná časem pozměním...
C je jako cit, který kluci předstírají,
O je jako vášeň, kterou přede mnou neutají.
J je jako něžná slova, která mi do ucha šeptají,
E je jako chtíč, když se líbme potají..
T je jako dotyky, po našem celém těle
O je jako nepřestávej - líbej mě směle!!
K je jako stačí, už toho bylo dost,
L je jako, když na sebe začínám mít zlost..
U je moje špatné svědomí, o kterém lidé nevědí
K je otázka, proč to dělám a jestli vůbec smím..
? je spousty otázek bez odpvědí,
které už asi nikdy nepochopím..
Přečteno 327x
Tipy 9
Poslední tipující: Syala, el viento, Bíša, Psavec, a_tao
Komentáře (3)
Komentujících (3)