Když bolest mlčí
Anotace: Věnováno Lucii Teru
Klávesnice slzou mlčí,
s myší na podložce prsty
křečovitě smutně bručí,
v očích sloup bolesti tlustý
Prázdné esemesky skučí,
neumí do mobilu vlézt,
sazemi brečí mák vlčí,
duše hledá necestu z cest
Ticho z lesa tolik křičí,
do listí naději beru,
jehličí dnů voní, léčí,
srdcem pro Lucinku Teru
Přečteno 289x
Tipy 23
Poslední tipující: pejrak, drsnosrstej kokršpaněl, jedam, Žqáry, Lucie Teru, Zamilovaná do nezamilované doby, s.e.n, Štěpina G, Bíša, Psavec, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)