kulečník.....
Anotace: v dešti netřeba slunečník....
Na plátně ztemnělého údolí
nakreslilo rozšafně rozcuchanou linku tágo větrného víru…
kulaté obrazce mračen se roztočily...
lesy úst obdivně zašuměly…
a spustil se déšť potlesku malému biliáru kouzel ve vesmíru….
Přečteno 372x
Tipy 8
Poslední tipující: pejrak, monterka, radexk, WhiteSkull, labuť
Komentáře (2)
Komentujících (2)