.
Blecha
Tento text jsem vložil do knihy "Svět jako na dlani". www.zdenekzelezny.cz
23.09.2020 11:57:36 | zzlatý
:-)))..bleška..
..mrška jedna neposedná..
..s veškou..
..když kamarádit se začala..
..na lopatky..
..i chudáka poetu..
..lehce dostala.. :-))) :-)))
14.05.2008 22:31:00 | isisleo
Taky to znám :
hněv je bastard nesmrtelný
všecičko v nás přemůže;
kurva - zas je přichycený
do vlasů a do kůže !!!
14.05.2008 09:02:00 | Marfuša
Já a zlobit se? Na co? Jen věci přesně pojmenuji a snad mám právo vyjádřit svůj názor a pocit, aniž bych při tom někoho urážel... Navíc se umím i omluvit...
14.05.2008 07:23:00 | zzlatý
:)
jo, nejvetsi cizopasnik,
co pije basnikovi krev,
je jeho vlastni ego, jeho hnev,
no tak uz se tolik nezlob,
a dej nam radej usmev vsem
:)
14.05.2008 07:08:00 | Romana Šamanka Ladyloba