Mé noci
Anotace: ...takové občas jsou...
Tma spolkla
poslední kousek světla.
Ticho plíží se
v mých stopách.
Oči se zalesknou.
Do vína
jen pár kapek krve.
Znamení umím číst.
Pravdu co bolí
ti prozradím.
Znám dobro i zlo,
jsem nadějí i prokletím.
V nocích
kdy měsíc září,
nezůstávej stát
odejdi či přistup blíž,
pokud se nebojíš.
Přečteno 339x
Tipy 12
Poslední tipující: Hannazka, Terakota, Belmon, Isobel, isisleo, Noc17, prostějanek, Xindy
Komentáře (3)
Komentujících (3)