Vzpomínky
Anotace: Travnatý "chodník" a naše souznění, jedna ze spousty nádherných vzpomínek
Travnatý "chodník" a naše souznění,
jedna ze spousty nádherných vzpomínek,
skvost - co v "sladkou" Lásku se promění,
do puzzle života - ten pravý "kamínek".
Jen "houšť" takových a ještě více
a kdyby nepršelo - ať alespoň kape,
z podobných chvil se válí osudu svíce,
podle níž pak naše žití si "šlape".
Těší mě každičká přidaná kapička vosku,
těší mě zlatohladké světlo plamene,
to všechno podráždí "vlnění v mozku",
že ani srdce - nemůže zůstat kamenné!
Přečteno 319x
Tipy 6
Poslední tipující: NikitaNikaT., JEIDY
Komentáře (2)
Komentujících (2)