hmmmm, Ivošku, velmi povedená básenka...skláním se...(cítím tam tu hloubku, ty víš)
22.05.2008 20:38:00 | Verena
moc krásný:))) a pravdivý ,každej by se měl zamyslet... člověk bude šťasnej až se bude radovat z takových maličkostí jako z kterých se dokáže trápit ..:))) a teď svítí sluníčko ,tak proč nemít dobrou náladu ,že? ... i to je to ..hodně:)
15.05.2008 11:27:00 | Woski
Míváme pocit, že nám stále něco chybí, místo abychom všem řekli, mně se ten život líbí...krásně a pravdivě jsi to vystihl :-)
14.05.2008 18:40:00 | Lorraine