Anotace: Napsala jsem to, když z mé náruče odešla drahocená osoba. Vždycky říkal, ať se vrátím, kdykoliv budu něco potřebovat. Nakonec to byl on, kdo se nevrátil. A já ho tu potřebovala.
Ze srdce zbylo jen kamení- ne, tomu nevěřím, to nejde, nemůže...jinak- moc hezká, při čtení jsem se do ní dokázala ponořit, což se mi nestává časo. Zatím a děkuji za návštěvy mě;-)
18.05.2008 12:16:00 | Veru
"Ze srdce zbylo jen kamení" - to je však nemyslitelná věc pro filosofa, tedy alespoň pro někoho kdo se tak nazývá. Láska k moudrosti totiž není ničím jiným než láskou k člověku, respektive láska člověka k člověku.
Jinak je báseň hodně promyšlená, má to příběh hloubku a porozumnění pro zvukomalbu. Moc hezké,a především upřímné. Pa
14.05.2008 13:36:00 | PatriceB