obrať oči vzhůru
a nech odejít
tu noční můru
uvidíš tam hvězdy dobré
s nataženou dlaní
často bývaj světle modré
a nosí klidné spaní
možná uslyšíš
hudbu vesmírnou
možná ucítíš
hloubku nesmírnou
spánek řekne mnohé
a někdy ti poradí
občas je to strohé
ale časem se to vyladí