V sebeklamu
Anotace: ..poprava sebevraždou..
Pár not zbloudilých
Unylých tónů
Vrývá se do hlavy
-pohřební marš
umcaca um-
A pak ticho
/Popravy sebevraždou/
Každou chvíli
Každým zaskřípěním
Chladnou
/Láska?
Asi jo../
Vadnou příchuť člověčiny
Kráska
Polkne
Tak jako už kolikrát
Bez hnutí brvou
Žhavej drát
Taví svědomí
A pálí mysl
-Pnutím lhostejnosti
Ani druhou ani prvou
Myšlenkou
Nedohoníš čas
Zas
A zas
V sebeklamu
Hlavu lámu
Rébusem
Má vůbec smysl
Hrát
O svůj život
*?*
Žiletka pokusem
Na předloktí
Zvlhla;
Mimo to
Svítá
Přestaňte
Krvinky
(A nejsem emo)
Přečteno 441x
Tipy 13
Poslední tipující: Lady Carmila, fuu, Bíša, Romana Šamanka Ladyloba, její alter ego, už ne pernikova princezna, 0-0, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)