Anotace: Je sobecké tesknit pro drahé zesnulé, vydané na cestu na onen, lepší svět.
Sbírka: Autofobické říkanky
na muj vkus moc dlouha, rytmus ti nesedi a nektere rymy jsou vice nez fadni ...sen- sten -den??
03.01.2009 01:17:00 | saddova
pááni:-) tahle se mi líbí ještě víc:-) je sice celkem těžká na čtení..ale fakt dobrá:)
31.12.2008 21:04:00 | Lady Carmila
To je zajímavá úvaha :) Kdyby se mi něco stalo, bůh ví co by mi hráli na pohřbu :D
30.05.2008 19:36:00 | Orichi
To já taky:)Mám dokonalou představu o tom, jak by to mělo probíhat. Mám sepsaný seznam všeho, co bude třeba zařídit, hudba, výzdoba a tak. jenom škoda, že na to nemůžu sama dohlídnout:)
29.05.2008 17:53:00 | Červená a černá
Tvoje básnička mě přivedla na myšlenku, že bych chtěla vidět svůj vlastní pohřeb..
27.05.2008 14:30:00 | Bubble - miluje - slunečnice