No, konečně :-)
Všiml jsem si, že v těch "nezvrhlých" básních se často objevuje déšť...počkám si, až napíšeš něco o parných letních dnech ;-)
14.05.2008 18:47:00 | Chancer
No, konečně :-)
Všiml jsem si, že v těch "nezvrhlých" básních se často objevuje déšť...rád si počkám , až napíšeš něco o parných letních dnech ;-)
14.05.2008 18:47:00 | Chancer