Šepotom...
Anotace: v jednoduchosti je krása...
Nemusím mať
čašu
vykladú perlami,
nemusím mať šaty s nádhernými čipkami,
nemusím mať v peňaženke peňazí...
Stačí len úsmev rannej zory,
pocit
že mám niekoho,
kto sa so mnou cez problémy borí...
Přečteno 264x
Tipy 6
Poslední tipující: Házté, igniss, vodnař
Komentáře (3)
Komentujících (3)