Vzácny...
Anotace: Smútok za niečim,niekym...
Odišiel si.
Pred sebou mám vzácny dar.
Tieň Tvojho dobra
čo pri bolestiach úkryt otváral.
Odišiel si.
Jaskyňu vzal si so sebou,
niekedy tak zdá sa mi,
že oddelili nás len pastvinou.
Odišiel si,
však svetla si tu nechal dosť.
Odišiel si.
Vždy príde nový hosť.
Vôkol kvitne kvietia dosť
a v duši závoj pre radosť...
Přečteno 262x
Tipy 8
Poslední tipující: Házté, igniss, Vlk v rouše, toužím.jít.dál, vodnař
Komentáře (4)
Komentujících (4)