Povinnosti
Anotace: ................
Proč jen povinnosti,
nás stále svazují,
pouta máme na rukou,
co do hlubin potápí,
kde jen láska,
usychá,
ta květina,
na kterou,
všichni zapomínají,
jak čas plyne,
písek v hodinách,
stále se převrací.
Přečteno 269x
Tipy 10
Poslední tipující: drsnosrstej kokršpaněl, Veru, Bíša, Princezna.Smutněnka, Psavec, Šerák
Komentáře (3)
Komentujících (3)