Anotace: Někdy se člověk zkusí k něčemu vrátit a ono už to není takové jako to bývalo... a nebo možná je, ale člověk už je jiný... čert ví. V tomto případě to bylo stejné až nepříjemně...
ST... v tom dílku se skrývá až moc pravdy.... jj, dvakrát nevstoupíš do téže řeky, protože už tam teče jiná voda.... ten temnej filosof měl pravdu...
14.06.2008 03:47:00 | Caracol