Tam nad oblakmi...
tam nad oblakmi,
anjeli krídla dávajú,
k ľuďom na pomoc zlietajú.
tam nad oblakmi,
pri tom slnku vzdialenom,
a tak blízko pred náhrobným kameňom.
tam nad oblakmi,
spev sa nad ne vznáša,
plačúci,lietajúci,jak malé vtáča.
tam nad oblakmi,
v tej ríši vzdialenej,
slzy vidieť na každej tvári kamennej.
tam nad oblakmi,
anjeli pripravujú miesto,
zobrali ťa,povedal ktosi neisto.
tam nad oblakmi,
ach,tá smrteľná a nekonečná diaľka...
na truhlu hodená posledná skalka.
tam nad oblakmi...
Přečteno 303x
Tipy 4
Poslední tipující: Ria, china white
Komentáře (0)