Anotace: ...
Tady si mezi těmi barvami můžu navymýšlet...to mě moc baví, tyhle vrátka do barevných světů, díky!
15.05.2008 18:30:00 | Dota Slunská
...tak, a teď babo raď.Představ hromada,souvislostí v přirovnání přehršel,vlastní pocity k tomu a mám v hlavě hokej(budu muset víc přemýšlet :-)
14.05.2008 21:52:00 | WAYWARD