Zapovězení
Anotace: Naše hodnoty jsou někdy posunuté
Ti kteří milují moc
Zapovězeni.
Ti kteří milují málo
Zapovězeni.
Zapovězení Ti
Kteří zvedají vesmír
Nad vesmír.
Zapovězení Ti
Kteří hlavou kopou
V zemi
Hluboko pod zem.
Ti
Kteří se vymykají běžnému
Zapovězeni.
Ti
Ti
Ti zapovězení
Někdy otevírají vrátka
K naším srdcím.
Tak takové mám přátelé.
Přečteno 330x
Tipy 23
Poslední tipující: 6thSun, J's .., Caracol, jedam, Aťan, a_tao, isisleo, vodnař, Psavec, labuť, ...
Komentáře (3)
Komentujících (3)