O tichých Korálech a křiklavých Maorech....

O tichých Korálech a křiklavých Maorech....

Anotace: podivuhodně fascinující....podobenství spojenectví...

Tohle spojení zdá se být vyloučené...
Osamoceně i družně
jak ve spolku rozum a cit,
a přesto...veličiny odloučené...
Ve světě ticha
jednoho živočicha,
staví si svůj ostrov jistoty
v paralelách živého chaosu a mrtvé prázdnoty…
úžasné výtvory důmyslnosti
ukryté ve své vlastní spletitosti…
Citliví na dotyk,
přesto toužíc po hlazení....
Vodním proudem
tetováni konturem
Žahaví v napadení
útočí krutě...bez soucitu...
pak rozumem obvinění...v skrytu...
sami sobě soudem…
Svůj vlastní svět v cizím světě,
soudržnost slov ve zdánlivě nepochopitelné větě...
V provazech vesmírných...provazochodci
Na pastvinách nesmírných
pasoucí /se/ pastevci….

Hloubka se odhaduje těžce…
ten,kdo to pochopí žije lehce….
Autor enigman, 15.05.2008
Přečteno 299x
Tipy 7
Poslední tipující: pejrak, radexk, Psavec, labuť
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.7.2 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí ⋅ Osobní údaje ⋅ Provozovatel