Obyčejný den
Anotace: ...prostě všední pracovní den...bohužel můj..
Mezi stromy
se líně válí vzduch,
unavený,
pálícím sluncem.
Ani ocelový plot
s ostnatým drátem
nic nezmůže.
Kolem les,
unaveně sklání listy.
Lidé ve vyhrazených místech
jen posedávájí
zmoženi sluncem a čekáním.
Směs jazyků a národností.
Kolem mě
novodobý Babylon
ve střeženém prostoru.
Prostě obyčejný den.
Přečteno 363x
Tipy 22
Poslední tipující: Nikita44, Marfuša, Sandra_T, Romana Šamanka Ladyloba, ona, Isobel, Roger, Belmon, isisleo, Lucie Teru, ...
Komentáře (8)
Komentujících (7)