Když prší a hřmí
Anotace: a k zemi padá déšť
Když prší a hřmí,
to se Bůh nehněvá.
Když prší a hřmí,
to jen slzy prolévá,
blesky a déšť,
toť vzlyky a pláč,
Pláče Bůh nad námi,
nad tím co vidí,
Pláče Bůh, naříká,
nad chováním lidí
Dávno není všemohoucí,
jenom pouhým divákem.
Obrovské slzy k zemi se snáší,
řinou se v potůčcích,v řeky se pojí.
V obláčcích sedí,
tiše se bojí
Jak to vše dopadne,
až na zem napadne
záplava z jeho slz.
Komentáře (0)