Báňský žurnalista
Anotace: aneb panu Sekaninovi :)
Pane profesore,
nač já mám vědět derivace,
když posouvám se o řádky?
Proč počítati zaměstnance,
když mám psát dětem pohádky?
Proč inflace znát přesnou míru?
Vždyť pera směr to nemění!
Nechci znát všechny prezidenty,
litera jest pro mě umění!
Komentáře (0)