vie byt krasny
Keď slzy tečú mi po tvári,
Som sama a srdce mi žiali,
Ľutujem,
stali sa z nás dvaja neznámi.
Pri osudnom styku,
Nájdeš podľa dotyku
Sen rozpustený v pohári.
Vypi ho!
Smútok ti vypáli
Znamenia smrti,
Keď obetuješ ma na oltári
Pri prvej jarnej pobožnosti.
Z blaženosti...
Vypáli...
Ti...
Na dušu....
Vrásky,
Že život
Vie byť krásny!
Přečteno 235x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasněný básník, Franti
Komentáře (1)
Komentujících (1)