pohádka...
Ranní rosa - kapka beznaděje
duše se trápí, úsměv směje
srpek měsíce na nebi září
vedle hvězdy, jen samí lháři.
Srdce v rohu, na hrachu klečí,
čas srdce samotou léčí.
Klidný spánek, život na hranici
obrazy za víčky, - panenka snící.
Slova do vět poskládaná
fantazie příběhem pozvaná -
do života, kde na poslední stránce
panenka vstane, neznaje konce.
Přečteno 257x
Tipy 1
Poslední tipující: Psavec
Komentáře (0)