Věř!
Věř své síle, svému strachu
pak ujdeš míle, v horku, prachu.
Věř své lásce, ta tě zvedá,
věř své krásce, ta tě nedá!
Věř své vůli, zvládneš vše,
jak déšť z hůry spláchne pře.
Věř své touze, přijde brzy,
líbej dlouze, tečou slzy...
Přečteno 397x
Tipy 11
Poslední tipující: mkinka, UCET KE ZRUSENI, Elisha, Cassandra, labuť, Ishtar
Komentáře (5)
Komentujících (5)