Anotace: další vzpomínka na sweat-lodge
já nevím jestli to je po slovensku,ale po česku se to píše " vzpomínka" , to jen pro pořádek :-)
slovensky neumim :)))
17.05.2008 17:36:00 | saddova
po delsi dobe neco, co me sebralo, zmackalo, zahodilo a narovnalo uplne v jiny podobe.. pekna naplast na zmucenou dusi! Libi
16.05.2008 16:38:00 | Jen tvůj anděl
No to je teda síla.
Velký zážitek-a jak se cítíš potom po takovém sezení?Svěží,Vyčerpaně?
16.05.2008 11:29:00 | s.e.n
K vlnobití:
Bylo to hodně k pohledání,
spoustu toho bylo k mání.
Nestačilo ani uzemnění.
Že by blesk něco změnil?
Jsi jako blesk, co mě oslepil
a od země mne rychle odlepil.
Voníš jako ozón po letní bouři,
až se z mého těla jenom kouří.
Zkusíme to znovu na víkend?
Nechci měnit tenhle trend.
Pozvem další se smutkem v duši,
ještě nic neví na mou duši.
Zkusíme to někdy v praxi, holky.
16.05.2008 11:23:00 | jehlaspichlas
K Návnadě.
Proč by se mi to nemělo líbit. Některé věci opravdu
zabírají. Myslel jsem si, že tohle dílko bude propadák,
a ona se z toho stala návnada. Bezvadný, bude to aspoň
bezva mejdan. Šarmantních lidí tam bude dost (na tom
srazu myslím).
16.05.2008 11:17:00 | jehlaspichlas