Moje duše
Anotace: Věnováno Veverce.
Jak spí veverky?
Ty zrzavý v hnízdu z oříšků…
Ta moje na loži
který sem já,
za to stéblo, co mi podala.
Za tu náruč otevřenou.
Stejnýma korálkovýma očima jako ony…
Bitva o oříšek.
Bitva o moji duši.
Přečteno 271x
Tipy 2
Poslední tipující: Noc17
Komentáře (1)
Komentujících (1)