A zítřky nejsou
Splynul sem s větrem
stal sem se cestou
žiju jen dneškem
včerejšky a zítřky nejsou
utíkám pryč od tepláku
už nehraju na jistotu
ted' sázím jen na koně
co dupou ve mě
kapky deště ukládám
k věčnému spánku
se zimou si povídám
od pulnoci k ránu
Splynul sem s větrem
stal sem se cestou
Přečteno 228x
Tipy 1
Poslední tipující: sioned
Komentáře (1)
Komentujících (1)