Divné umírání
Anotace: ......nevím kam to zařadit http://uk.youtube.com/watch?v=Kl1rRxG251s
Chtěla bych být
kvůli tobě silná
a přežít tento boj
bez šrámů.
Teď si budu číst
Tvé jméno z nekrologů
a psích známek.
nechci se vracet
k zinkové rakvi
nechci se vracet
ke složené vlajce
Chci vyměnit svou mysl
a pro jednou zapomenout
na život bez nohou
bez duše, bez snění.
..Z kůže rány zmizely..
..jen na srdci jsou dál..
Přečteno 294x
Tipy 7
Poslední tipující: elfkan, fialová, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (0)