Čistá
Anotace: Tak mě tak prostě napadá...Jsi v mojí krvi jako svaté víno...A já už se ničeho nebojím...Drahá Isobel. :-)
Čistá
Nebojím se noci
Protože pro mě září
Nebojím se pravdy
Protože nemám víc tváří
Nebojím se lásky
Protože pravá nebolí
Nebojím se smrti
Protože duši mi neskolí
Nebojím se temnoty
Protože mám ji přijatou
Nebojím se prázdnoty
Protože jsem jí podstatou.
Nebojím se milovat
Protože nazpět nežádám
Nebojím se ztrácet
Protože vždycky dostávám.
Přečteno 326x
Tipy 20
Poslední tipující: Martas1985, Jenda P., sýc, poustevník Jirka, IvoMaria, Mácha, Flamy, labuť, Lota, sioned, ...
Komentáře (8)
Komentujících (8)