Těch schodů nahoru je každý rok 365... Ale kdo by je počítal,že? ;-D
Nejen lidé, ale každý ten schod, každý krok, má svoji tvář...
Mementem věčnosti může být cokoliv - třeba vánek? :-)
Pěkná báseń :-))
18.05.2008 23:10:00 | Levandule
…nejsem si jist jestli mementem věčnosti může být socha …řekl bych, že tím bude spíše život jako takový …ovšem, záleží také na úhlu pohledu …
18.05.2008 12:14:00 | WhiteSkull
...za báseň to nepokládám ani v nejmenším,ale dílko je dílem na úrovni a obrovsky moudré.Chtěl jsem poděkovat,ale nemůžu najít slovo(za co).Děkuji.
16.05.2008 16:00:00 | WAYWARD