Chamtivost
Anotace: Primitiv,šílenec-škodná?!
C h a m t i v o s t
To civilizační je parazit
on nezná míru,nezná cit.
To primitivní strach
o potravu a žití
hromadí jídlo,území a zbraně
ač druhý nemá ani vody k pití
a krvavě platí desátky a daně.
Je megaloman-vládce-šílenec
co opájí se válkou-krví-mocí
kryje se za idejí slepenec
to škodná kradoucí se nocí!!
2000
Komentáře (0)