Samota
Anotace: o odporném slovu, které vyvolává tolik strachu aneb bez semen by nebylo hrachu
Samota,
není ztrátou lásky
nerozstřihne stuhu na dvě pásky
není černou tuží na obrázky
není smrtkou na tvém prahu
není zkrvavený hadr na podlahu
ani zlomeninou hledající dlahu
Samota,
je mocná dáma
občas i zlatá brána
co otevírá vrátka do neznáma
Samota je bílá vrána
co budí nás hned brzy zrána
kde chybí i ta první rána
Co dělat v té božské samotě
co podobna je ruské ruletě?
Nevíš dny ani minuty
kdy bát se či nebát samoty?
Přečteno 300x
Tipy 22
Poslední tipující: Iva Borecká, 6thSun, el viento, cevert, Equus przewalski, Weylin, Bíša, Psavec, Flamy, igniss, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)