trochu vypiluj rytmiku.naka mala slovicka by se dala nahradit jinymi.skus si to precist nekolikrat;)porad se vracej k dilum cos dopsala.vzdy se da este neco vymakat aby to lip sedlo:)ale musim uznat ze svyma poslednima basnema si me pomalu dostavas tam kam chces.zlepsila ses a je videt velky kus cesty a pokrok od tech starsich basni.zacina to mit poradnou hloubku.pekne obrazy a vyrazy se rodi z tveho pera a ja sem zvedava a opravdu se tesim na dalsi.tak at uz to je=) proste ted si asi opravdu polibena muzou a krehkost a kouzlo se line z tvych basni jako zare polarni:DD p.s. proc to nedas na saspi.cz? mela bys to honem napravit!:)
17.05.2008 11:45:00 | Darneth