vzpomínky na Prague a Paris
Vzpomínky na Prahu a Paříž
Když doznívá hudba, já začínám hrát
Nemyslím na roky co mě čekají
Dřív psal jsem dopisy, teď čtu si je rád
Nedutám u knížky už ani potají
Do stromů bez listí, věším si dárky
Věřím na pohádky a na dobré konce
V noci se bojím při svitu u polárky
Předstírám radost, když zvoní zvonce
v duchu si říkám, ať už to skončí!
Ať skončí zima a havraní šero
Veselý jsem, když se loučím
Když vítám hvězdy, vyhlížím desatero
Popíjím vodku a myslím na Eiffelovku!
Přečteno 281x
Tipy 4
Poslední tipující: 6thSun, Kyle, anti-HERO
Komentáře (1)
Komentujících (1)