zimní..
tiše se zimní arogance
dala do jarního tance
a teď chce tvrdit
že léto není..
.. a podzim?
výplod lidské mysli!
je jen zima
zima, zima..
..až mě z toho zebou ruce!
Přečteno 223x
Tipy 6
Poslední tipující: Franti, Bíša, Psavec
Komentáře (2)
Komentujících (1)