Princům
Anotace: ....těm našim ochráncům, co prý ubližovat neumí:(
Vy princové z pohádky,
co jezdíte na bílých koní
....
ze země snů.
Vy rytíři bez bázně a hany,
co ostří mečů vás nezraní
....
ze země bolesti.
Oděni v úsměvy,
cvičené potají.
Haleni v pohledy,
co nikdy nic nepoví.
Vy lháři motající dívkám hlavy
Vraťte se do svých králoství
....
a slova lásky vemte sebou.
Já hloupá jim věřila.
Já hloupá vám věřila.
Přečteno 393x
Tipy 20
Poslední tipující: Egretta, majxik, Loved by everyone, Emily Winnacott, jesterka, GirlFromTheRain, Psavec, jedam, fijalka, Montynka, ...
Komentáře (6)
Komentujících (6)