Anotace: Námětem je písnička od Nightwish - For The Heart I Once Had (si to přeložte a máte název básničky :)) okomentujte to prosím. děkuji.
No, víš, ono je to smíchaný. Je to ze mě a přitom sem poslouchal tu písničku. Tak sem to nějak skloubil.
17.05.2008 19:03:00 | puostě Uadek
...námět by jsi měl čerpat ze sebe a ne z písniček a knížek,to není výčitka,ale rada :-)
17.05.2008 17:21:00 | WAYWARD
hmm, dle meho tuto "basen" shledavam dobrou jen v tom směru, že jsou v níž pouzity slova ne právě všední, jinak mě to nezaujalo...
17.05.2008 17:13:00 | saddova