Nesouhlasím!
Anotace: naštvaná... nemá to úroveň ..nemá to mít úroveň
Je vás tolik, a je mi z vás špatně,
váš způsob života mě nudí,
seru na to, ať jsem na dně,
lepší než, když mě každej vůl prudí.
A já vím, že nejsem jediný,
kdo to tu zatraceně nenávidí.
Nejsem jediný, kdo tu hrůzy vidí.
Tolik lidí tady trpí,
tak nebuď tak slepý!
Seber se ze svého televizního hrobu,
a zkus vylepšit podělanou dobu!
Dřív než chcípneš úplně zbytečně,
tak radši v boji a statečně!
Tak už otevřete oči,
dřív než neštěstí se stane.
Tak už něco udělejte,
než další duše zhasne!
Tak jako jste zhasli vy.
Přečteno 263x
Tipy 3
Poslední tipující: PIPSQUEAK, bez nápadu na přezdívku...
Komentáře (3)
Komentujících (2)