Dva v jednom
Anotace: :(((*(**(***(:)**)*))
Co se to s námi stalo,
co je to s námi,
kolik roků nám života vzalo,
kolik let jsme stárli.
Stávala tu lípa,
dnes jenom pahýl,
vítr se o ni opírá,
už jsme tu sami.
Jsme staří přátelé,
co mají roků mnoho,
jsme dávnověcí objevitelé,
už prožili jsme toho...
Ty jsi moje tělo
a já mu poroučím
co si píseň pělo
mým hlasem souzvučným.
Já jsem tvoje duše,
a ty mi dáváš sil,
prožíváme období krušné
kdy nemáme k sobě chvil.
Nádech a výdech,
bouře a blesky
já jsem tě prohléd
máš po mně stesky
Zmíráme spolu,
jsme jeden a tentýž
ty vzlétneš a já si
půjdu lehnout do hrobu,
a to já nechci
to je ta potíž
Duše a tělo
to jsou dva v jednom,
společníci, které až smrt rozdělí
Přečteno 254x
Tipy 2
Poslední tipující: Flamy, WAYWARD
Komentáře (1)
Komentujících (1)