Pošta...
Anotace: Jen minuta z nudné školy...
Zpráva jedna za druhou letí oblohou,
po tenké dráze
/fráze/
které jsme naučeni používat, když jde do tuhého, prostého
nudného zoufalého konfliktu,
svět tvoříme z nábytku
/patníku/
o který každý z nás zakopává...
Přečteno 253x
Tipy 2
Poslední tipující: kikis, a_tao
Komentáře (1)
Komentujících (1)