nepřej si návrat...do stejné řeky nevsoupí se dvakrát
nepřej si návrat jen nové setkání,
setkání s novým dotekem
Co na tom, že to bude se stejným člověkem?
21.05.2008 09:11:00 | Noc17
má-li dobrý sluch
a není duch
uchopí z duhy pruh
a utvoří kruh
a navlékne prsten lásky
a pohladí vlásky
19.05.2008 08:32:00 | vodnař
...tak to je zas ta jedna z bolících , moc dobrý námět , který je vlastně nevyčerpatelný , protože lidská bolest nemá hranice a nebo jí nemůžeš vymezit
do nějakých hranic ...Je tím s čím se musíme naučit žít
i když se nám to moc často moc nedaří a je to ona kdo
si odnáší tu krásně rozvitou palmu všech vítězství ...
Básenka je moc dobrá i rýmování se mi moc líbí ...
také ji tak ohodnotím ...Jirka
18.05.2008 10:32:00 | kavec