Přání
Životem jít stále dál
zapomenout nesplněná přání,
nevědět, žes nepoznal,
co mi schází
Nebýt pořád dívenkou,
naivní a k nepoznání,
změnit se zamyslet,
co ti brání
Mám ted jenom jedno přání,
zapomenout tiše na dny,
zvednout hlavu do oblak
a jít dál
Připadat si jako pták,
nemít žádné starosti,
nemít žádné starosti
a být svá
Přečteno 296x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
Komentáře (1)
Komentujících (1)