Čtyři krásný fotky
Anotace: ... má můj brácha v pokoji
Čtyři krásný fotky
Nebudu psát
jako ostatní.
Pardon, ale to se mi fakt nechce.
Jsem smutná holka,
která umí být veselá,
ale co z toho,
když to nedává smysl?
Možná jsem prázdná,
jako sklenička,
když vypijete hořkou kávu.
Ale já myslím,
že nejsem,
že trošku kávy ještě zbylo,
možná by se našlo i trochu mlíka,
možná cukru.
Tak zatím
ahoj,
někde
daleko.
Přečteno 268x
Tipy 11
Poslední tipující: Erion Fate, GM, Bíša, cevert, Dračičák, WAYWARD
Komentáře (2)
Komentujících (2)