Ztráta
Anotace: Nevím co napsat,asi jeno to že to tak většinou bývá.
Ztáta nejližšího člověka,
smrt v duši jistá,
co to bude za léta,
žít jako pesimista.
Srdce už dobilo,
láskou k tomu člověku,
do pistole nabilo,
kulky z kulometu.
Pak už jenom Pal,
další mrtvá duše,
kdo dal,
šíp do střelecké kuše.
Nikdy nezapomeňte,
na lidi co máte rádi,
ať jste příbuzní,znám,partneři,
nebo kamarádi.
Přečteno 464x
Tipy 2
Poslední tipující: Iva Borecká, WAYWARD
Komentáře (0)