A bylo..ticho

A bylo..ticho

Anotace: Zdál se mi sen o modrém dýmu z prapodivné tyčinky

Zatarasené sliby v popelnicích, propadnuté až k samému plechovému dnu...

A ležet tam smí, bez povšimnutí

I slova uvězněna ve veškerém okolí tvém našeptávají tou cizí řečí neznamých..

Duchové popelavých podvodníků brouzdají se v ulicích..

..a mlčí...stále mlčí
Autor Passive, 18.05.2008
Přečteno 362x
Tipy 9
Poslední tipující: GM, jedam, teranosaur, Romana Šamanka Ladyloba, ztracená, trrtrr
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

prapodivna tycinka poslouzila jako inspirace k mistrovskemu dilu;)

01.07.2008 22:25:00 | teranosaur

on to totiž není žádný troškař
ACT

18.05.2008 16:17:00 | trrtrr

v sobotů a můj dědeček má dokonce dvě

18.05.2008 16:16:00 | trrtrr

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí