Vzpomínka na dobré časy
Anotace: Dobré časy jsou období, na které obvykle můžeme jenom vzpomínat.
Vítr se mi opřel do tváře
a trochu mi pocuchal i vlasy,
tiskneš mne k sobě,
abych se vešel do tvého herbáře
jako vzpomínka na ty dobré časy.
Stojíme uprostřed ulice,
prázdné jak pastviny v únoru,
tma nám stéká po zádech
a mlha olizuje střevíce,
štěstí se stalo jen věcí názoru.
A zítra znovu, od začátku,
budeme loudit usměv před zrcadlem,
budeme pozdě chodit spát.
A k večeři ztvrdlého chleba patku
s trochou vody se změkčovadlem.
Život - jen tak akorát.
Přečteno 314x
Tipy 10
Poslední tipující: Caracol, toužím.jít.dál, Severka, Psavec, labuť, WAYWARD
Komentáře (5)
Komentujících (5)