Omylem
Spolkla jsem všechen smutek světa…
Omylem…
Je po mně veta, omylem…
Osamělá uprostřed města…
Omylem?
Na eskalátorech lapám lidi,
Koukam jim do duší…
Kde jsi ty???
A kam zmizela jsem já?
Omylem…
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: vodnař, Noc17
Komentáře (2)
Komentujících (2)